MISIUNE ŞI VIZIUNE

viziune

MISIUNE ŞI VIZIUNE

În limitele impuse, cu resurseleaexistente, într-un ritm propriu, bazați pe convingerea că toate au un început, încercăm să facem singuri, nu doar să asteptăm de la alții. Noi construim viitorul, împreună pentru educație!

Pornind de la o echipă profesionistă și motivată, investind în resurse moderne și lucrând în parteneriat cu părinții și membrii comunității locale, promovând toleranta, întelegerea si interculturalitatea, Şcoala gimnazială Nr.1 Ciumeghiu își propune să ofere fiecărui elev şansa de a-şi desăvârşi calităţile native, de a-şi şlefui personalitatea, de a se manifeste liber, de a se adapta rapid la o societate în continuă schimbare, de a descoperi că prin munca asiduă, cu talent si perseverență oricine poate deveni ,,cel mai bun”, sub îndrumarea şi cu ajutorul unor cadre didactice de înaltă ţinută profesională şi devotate actului educaţional.

Milităm pentru munca de calitate, individuală si de echipă, profesionalism, astfel încât prin respect reciproc, corectitudine, răbdare și perseverență, să găsim puterea de a merge mai departe, de a promova reușita, de a construi viitorul.

Misiunea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Ciumeghiu urmărește

ȚINTELE STRATEGICE

Pentru o lume educată...

Şcoala Ciumeghiu ajută la pregătirea copiilor din zona Bihorului pentru cariere gimnaziale de succes.

Contact

Daca ai unele intrebari, ne poti contacta completand formularul alaturat.

Lasa-ne un mesaj!

Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

    Sari la conținut